Hej.

Morr, krafs, gnäll. Klockan ringer klockan 9 och vi kravlar oss ut ur sängen och bort från skavföttersläget. Mer gnäll, därefter vatten. Det är alldeles för tidigt för att vara fredag och dagen efter rosévinsafton och rumpskakande hos S. Ett mycket kärt återseende var det i alla fall. Men vinet satt där det skulle och det kan ju kännas onödigt såhär dagen efter. Men, bara för att man haft en trevlig kväll kan inte en gråmulen Oslodag gå till spillo. Så efter en stadig grötfrulle traskar vi bestämt ner på byen med planen att inta spanpositionen på Kaffebrenneriet.

Det blev tillslut besök på skatteetaten, fruktlunch och kaffe mocca. Och en tur till IKEA för lite nödvändig och trevlig shopping i kombination med en eller två ikea-korvar. Värt.



Efter lek och skoj bland hyllor och super salg kom kundvagnen att innehålla badrumsinredning och en 120cm madrass bland annat. Det blir varannan veckan på madrassen med fötterna långt utanför kanten. FEDT.




Dagens tips: löskokta ägg gillas inte i vår lägenhet. Inte alls. Vi råkade i all förvirring denna morgon koka fyra stycken som vi skulle ha till middagen. De blev sjukt såsiga. Det fick skalas och sättas i stekpannan och bli till äggröra. Sjukt gott på knäcke med groddar på.

Allt pekar på att det kommer bli en lugn kväll. jag ser fram emot StarWars marathon på söndag med Sofie, Martin och Henrik. Asbra.


K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0