Om att bada, dricka kaffe och att skaffa sig en röd bränna.

Sjukt bra dag igår. Solen sken och humöret var på topp. Efter lite okynnesshopping och iskaffe med Sofie tog vi oss upp till Sognsvann för att ta årets första dopp. Med våra fina nya bikinis var vi klart snyggast, vitast och äldst på klipporna. Ja äldst, alla små barn hade sommarlov och ville tydligen också njuta av vacker natur ett stenkast från oslo sentrum. De som inte hade sommarlov var förresten också där, med sin barnehage. Sol och bad blev det i alla fall. Och en del fågelskåderi. Måsar är ena dumma jävlar.  Nu är jag bränd på armarna (!). Inte okej.

Dagen fortsatte att visa sig från sin bästa sida på kvällen. Jag och Ina antog bryggan tillsammans med Hjalmar. Mys och kaffe.

Kvällen avslutades med sedvanligt krafsande i kombination med kuddkrig där jag återigen fick vara ett offer för Inas påhittade lekar, men snabb på noterna som jag är, vann jag.





Lek och mys på aker brygge


Kommentarer
Postat av: Louise

Hjärtat, jag saknar dig. Bara nästa vecka kvar, sen ska jag jobba 5 veckor i Västerås. Torsdag nästa vecka får vi nya lägenheten! Längtar!

2010-06-22 @ 18:17:33
URL: http://lillasvartaboken.blogg.se/
Postat av: cocco

häärligt vännen! jag saknar dig med, massor! Glöm inte att skicka din adress till mig! Det är kul med överraskningar vettu!

2010-06-22 @ 20:28:28
URL: http://attsnarjaenjavul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0