Tulpanvår



Biljetterna är bokade, boendet är fixat. Om precis en månad befinner vi oss i Riga, detta Mekka för billig baltisk öl och kullerstenslagda medeltida gator. Man kan med fördel lyssna på Winnerbäcks "Kom hem nu". MS Romantica är det ända säkra kortet. Men vi vet ju alla vad det betyder. Hur det än blir och vad som än händer (förhoppningsvis bra och något) ska det bli underbart att träffa denna finska, bittra och livssprudlande kvinna, det har gått för många månader sen våra gropiga, steniga och ishala vägar korsades.

Helgen har varit fin, med systerbesök, A-bar och Klaffbro-kaos. Sen kan man ju fråga sig varför mina och syrrans vindrickande kvällar alltid slutar med sånger och citat ur Stinsen Brinner (filmen alltså). Det är ju en fantastisk film, det är inte det, men har vi inget annat i huvudet efter att klockan slagit 02.00?



Nåja, måttligt roligt blev det i söndags. K försvann till tåget vid 9 tiden. Jag försvann till skolan vid 14.00. Det här med att plugga in en hel kurs på en dag är icke att rekommendera. Men tentan gick bra, snabbt och smärtfritt.

Hur som haver. Solen lyser och tulpanerna växer som galningar.
Det är okej.
K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0