...

Gårdagens avsnitt av Skavlan. Relationsexperten, den så kallade experten, amerikanen John Gray besöker Fredrik i studion. Han kör över allt som kommer i hans väg. Inkluderat Mona Sahlin, Timbaktu, norkska utrikesministern Jonas Gahr Støre och Fredrik Skavlan själv. Skrikandes försöker han rädda Sverige från det könlösa och jämställda samhälle det blivit och är. Han propagerar för männens rätt att ligga i soffan medan kvinnorna ska stå i köket, har kvinnorna tur får dom -hjälp- när dom frågar. Vägen till ett lyckat äktenskap fritt från bråk och skilsmässor är lätt enligt Gray, bara 20 steg, och det ska han visa oss på sitt kortståg genom det blinda landet.

Det är tur för honom att han inte är här. Enligt mig förtjänar han en käftsmäll, en hård spark i skrevet medans Godzilla biter av tungan och äter upp den. Sen kan han åka hem till sin fru, deras vackra äktenskap lär varken förstöras eller förändras. Han kan ju fortfarande ligga i soffan och titta på nyheterna.

Arg.

Se det själv på SVT PLAY

Kommentarer
Postat av: Karin

haha, det där var ju så sjukt att det var synd om honom. ingen av de andra gästerna orkade ens argumentera på allvar....

2012-02-13 @ 09:40:33
Postat av: Stora L

PUNGVRIDNING!

2012-02-14 @ 22:04:02
URL: http://lillasvartaboken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0