Ja!

 
 
Ja. Jag fick klappa renen. Det var på något vis det jag behövde för att överleva. Nu är livet så bra det kan bli. Speciellt eftersom fler kvällspaddlingar är inbokade i schemat. På onsdag tar vi oss an Kaunisjoki. Det är mycket som är bra med att paddla i Torneälv (bilden), men forsar och fler helvetiska blåmärken från vassa stenar vid idiotiska spontanbad tänker jag numera undvika. 
 
Ikväll är solen stark. Jag ägnar mig åt att sitta ute och skissa på ett pastell-projekt jag dragit igång. Jag har ju lovat mig själv att jag ska måla tavlor på ett kalhygge någonstans i vildmarken. Det projektet är ännu inte verklighet. Men den som väntar på något gott... (läs myggfritt)...
 
 
K
 
 
 
 
 
 
 

BAHHH

Nej. Sähär är det. Jag hatar att fira min födelsedag. Jag hatar alla diverse tårtöverraskningar och paketöppnarritualer. Jag hatar att man inte kan stänga av födelsedags-funktionen på facebook, vem fan är intresserad? Jag vill inte ha fest, jag vill inte ha presenter och jag vill inte att någon ska ta ton och sjunga. Jävla förbannade skit. Jag slår ett slag för att AVSKAFFA FÖDELSEDAGEN.


Sommarslut

Ja, tänkt det är väl för härligt. Här sitter jag och bländas av solen. Snart är sommaren slut också, gud så jag längtar till hösten. Eller. Nä. Till augusti. Semester blir det. Det blir... Fjällvandring i Abisko nationalpark, Tältäventyr i Stockholms skärgård, Västkustmys, Klättring i Skule, en kär Sollefteå-visit och Vildis-mys i Lund.
Herregud. Klarar jag klämma in allt det här så har jag fått det bästa av Sverige på tre veckor och det vore ju inte helt fel.
 
Imorgon ska vi hämta kanoten och köra en rek-paddling i Vasikkavuoma eller Liviöjoki/Liviöjärvi. Det lovas sol och myggmedel till hela Tornedalen (och jag är ledig!).
 
K

Provtrycken

Linoleum. Så svenskt på något vis. Provtryck.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Ack Tornedalen

 
Vädret överraskar med uppehåll i det eviga skyfallet. Vi trotsar blöt asfalt och regnmätta gräsmattor, hoppar på cyklarna till stallet, klappar hästar och spatserar runt i hagarna. Bra jobb ibland. Senare trotsar jag även myggen och blötmyren. Gröna gummistövlar, fjällräven jacka och så mycket myggspray att jag är rädd för att jag har ödelagt naturen, den rena luften och ozonlagret bara genom att skydda händerna från de förbannade blodsugarna.
 
Kvällen har spenderats med linoleumtryck. Hur är det nu, är det fult eller gräsligt? Gillar vi linoleumtryck nu för tiden? Jag kan inte bestämma mig. Bilder kommer kanske på provtrycken.
 
K
 
 
 
Och... Nej, jag skiter i fotbollen. Totalt. Folk får ha hur jävla trevligt dom vill (i sina mio-soffor med sina underbara pojkvänner, småungar, sambos eller äkta hälftar).
 

RSS 2.0